TrikThom is een startup opgericht door Thomas Crombez, Thibo Destatsbader, Evert Devos en Arthur Vankeirsbilck.

Wij zijn een team van gelijkgestemde individuen die een gemeenschappelijk doel hebben en graag samenwerken. Met onze diverse achtergronden in energiemanagement, energietechniek, ICT en bouwkunde benaderen wij uitdagingen met een uniek perspectief en ontwikkelen wij innovatieve oplossingen om de energie-efficiëntie te verbeteren en de kosten voor onze klanten te verlagen.

We zijn allemaal begonnen met grote dromen, en we zullen altijd streven naar een betere toekomst. Wij geloven dat door samen te werken, grenzen te verleggen en energie efficiënter en betaalbaarder te maken, we kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

We hebben gekozen om geen financiële steun te ontvangen, er is geen groot bedrijf dat achter ons staat en dat is geweldig, want dat geeft ons de vrijheid om onze producten precies af te stemmen op wat wij en onze gebruikers willen.

Onze missie is het creëren van praktische oplossingen die kunnen helpen jou energieverbruik en kosten te verlagen. Wij geloven dat transparantie cruciaal is binnen ondernemingen, daarom is TrikThom volledig open over haar producten en technologieën en publiceert zij artikelen over de ontwikkelde producten voor het publiek.

Thomas Crombez
Evert Devos
Arthur Vankeirsbilck
Thibo Destatsbader
Jurgen Van Ryckeghem
  • © 2021 - 2024 trikthom.com
  • Stasegemsesteenweg 4, 8530 Harelbeke, Belgium
  • VAT BE0791794271
  • TrikThom® is an official registered trademark
  • under filing number 1471440